Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


(Page 1) | 2 | newer

  0 0

  Jemi në rrugë të mbarë, drejt zgjidhjes së ujit për pije dhe kanalizimit, për Komunën e Haraçinës. Takime të frytshme me sekretarin gjeneral të qeveris z.Rashkovski për këto çështje. Përgatitjet e projekteve dhe dokumentacionit të nevojshëm, po kryhen nga ekspert të kësaj fushe. Bashkë do t’ja dalim !  Banorët tonë meritojnë jetë më të mirë. […]

  0 0

  Udhëheqësija e Komunës së Haraçinës, der te qytetarët e Komunës së Haraçinës shpallin këtë : LAJMËRIM Bashkqytetar të nderuar, meqense pagesa e logarive për harxhimin e ujit, nuk bëhet gjatë kohë me rregullë nga ana e shfrytëzuesve të sistemit të ujësjellësit, njoftojmë qytetarët se me vullnetin e Kryetarit të Komunës, ju falët borxhi deri me […]

  0 0

  Kjo është gjendja momentale e shkollës në Haraçinë, duke marrë parasyshë që paraardhësit tanë shkollën e Haraçinës e lan në kët gjendje të mjerueshme, ne nuk duam të rrim duarkryq por do të marim iniciativ për ta pastruar ambientin dhe së shpejti për ta renovuar atë. Milikije Halimi – Kryetare e Komunës së Haraçinës.

  0 0

  Kryetarja e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi sod zhvilloi takim me Kryetarën e Komunës së Tetovës Teuta Arifi,ku diskutuan reth cështjes për bashkëpunim mes dy Komunave Haraçinë – Tetovë.

  0 0

  Sa herë që shënojmë festat kombëtare të paret që i kujtojmë me shumë respekt janë dëshmorët e kombit. Ata janë më meritorët për gjithçka që ne sot kemi, madje edhe për festat që i festojmë. Urime diten e flamurit shqiptar fillimisht familjarëve te atyre që dhanë jetën për këtë flamur dhe gjithë shqiptarëve kudo që […]

  0 0

  Sot në zyrat e Agjencioni Turk për zhvillim ,bashkëpunim dhe kordinim TIKA kryetarja e komunës znj.Milikije Halimi pati një takim shumë te frytshëm me kordinatorin e agjencionit TIKA zoteri Aytekin Ayden ku tema e takimit të sotëm ishte se si të ndihmohet sa më shpejt për rekonstruimin e shkollës fillore Gjergj Kastrioti Skënderbeu -Haraçinë që […]

  0 0

  LAJMERIM Komuma e Haraçinës lajmëron të gjithë banorët e Komunës së Haraçinës konkretisht shfrytëzuesit e shërbimit për bartjen e mbeturinave dhe shfrytëzuesit e Ujësjellësit se Komuna ka arritur marrëveshje me ndërmarrjen Eko Logistik Global – Shkup për mbledhjen e mbeturinave nëpër shtëpitë e territorit të Komunës, njëkohësisht do të menaxhojë edhe me ujësjellësin andaj ju […]

  0 0

  Një takim zyrtar mes Kryetarës së Komunës së Haraçinës Milikije Halimi dhe Kryetarit Remzi Ajdin të Komunës së Ejup Sulltanit – Istanbull, takim ku u bisedua për shumë çështje të sferave të ndryshme rreth problematikave që i tangojnë Komunave, besoj që në të ardhmën do të kemi një bashkëpunim të ndërsjellt ku do të përfitojmë […]

  0 0

  Firma Prekasturk Dooel Haraçinën e sheh si vendi më i përshtatshëm për të investuar. Prekasturk Dooel është në diskutime me kryetarën e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi,ku shpresojmë që së shpejti në Haraçinë do të ndërtohet fabrik për fasad,në të cilën do të punësohet një numër i madhë i qytetarëve të Komunës së Haraçinës. Prekasturk […]

  0 0

  Ushqim për të gjithë – Banka për ushqim Maqedonia dhe Eurohuman Internacional Maqedonia me përkrahjen e CBF Partnership Maqedonia dhe në bashkëpunim me Komunën e Haraçinës dhe Kryetaren e re Milikije Halimi, sot janë shpërndarë 38 paketa me produkte ushqimore për familjet nevojtare në Komunën e Haraçinës. MilikijeHalimi – Kryetare e Komunës së Haraçinës.  

  0 0

  Nën organizim të NDI, të Shtunen (16-12-2017) në Ohër, u organizua seminar një-ditorë me pjesmarrje edhe të kryeministrit Z. Zoran Zaev, Ministrave, Deputetëve, anëtarëve të partisë SDSM, dhe mysafir të tjerë. Takimi ishte konsultativ dhe kishte për qëllim aktivitetet në shërbim të “Përmirësimit të jetës së qytetarëve në Maqedoni”. Kryetarja e Komunës së Haraqinës, Znj. […]

  0 0

  Sot u realizua një takim mes Kryetarës së Komunës së Haraçinës znj. Milikije Halimi, e udhëhequr nga Kompania Gold Coontri me një projekt për të investuar në Republikën e Maqedonisë, në krye me menaxherin e Kompanis Gold Coontri Z. Davin Nuretinowsky Dhe pronari i Prekasturk, z. Ahmet dhe ekipi i tij inxhinierik. U diskutua për […]

  0 0

  Ordinanca private në mjekësinë e brendshme me kardiologji COR-MEDICO në bashkëpunim me Hotel HIT – Dojran dhe me Kryetarën e Komunës së Haraçinës – Milikije Halimi, kanë vendosur që për festat e fundvitit ti gëzojnë fëmijët me paketa. COR – MEDICO dhe Hotel HIT – Dojran, për herën e parë shpërndanë paketa për fëmijë në […]

  0 0

  P.Z.U Cor-Medico ofron: Institucioni mjekësor privat Cor-Medico ofron vizita internistike dhe kardiologjike për pacientët e rrezikuar social, të vështirë dhe të palëkundur, për xhdo rast po ashtu zhvillojmë edhe vizitë në shtëpi për pacientët nga Komuna e Haraçinës, PA PAGES.

  0 0

  Për hir të transparencës ndaj qytetarëve, borxhi i Komunës së Haraçinës është 450.000 euro, ndërsa gjatë marrjes së mandatit për postin Kryetare e Komunës së Haraçinës, nga Kryetari e mëparshëm u tha se Komuna është e pastërt nuk ka asnjë borxh. Milikije Halimi – Kryetare e Komunës së Haraçinës.

  0 0

  Nëse e marrim parasysh buxhetin e vitit 2017 i cili ka qen (109.092.685) milion denarë, për vitin 2018 buxheti i Komunës së Haraçinës ka rritje prej 41 milion denarë ku gjithsej është (150.120.000,00), dhe kryesisht bëhet fjalë për buxhet me komponente zhvillimore, me investime në infrastrukturë, investime kapitale, riparime të shkollave. Milikije Halimi – Kryetare […]

  0 0

  Të nderuar qytetarë, Viti që po e lëmë pas, ishte një vit me shumë sfida, vit me shumë mund dhe përpjekje, në kërkim të demokracisë dhe shtetit të së drejtës. Viti 2017, për shumë gjenerata do të mbahet mend si vit i ndryshimeve, vit i rrëzimit të një regjimi totalitar që kishte ngulfatur cdo sferë […]

  0 0

  Pas vizitës të Kryetarës së Komunës së Haraçinës – Milikije Halimi në Turqi tek Shoqata Zeri i Brezës Shkup dhe Kryetari i Komunës së Ejup Sulltanit – Istanbull, Remzi Ajdini,tani Shoqata Zëri i Brezës ka vendosur që ta viziton Komunën e Haraçinës,ku sëbashku me Kryetaren Milikije Halimi kan ecur Shkollën fillore Skendërbeu dhe varrezat e […]

  0 0

  Zyrtarizimi i Gjuhës Shqipe në Maqedoni ishtë njëra nga premtimet e Kryeministrit Zoran Zaev dhe tani pasi që u zyrtarizua Gjuha shqipe, faleminderimi i takon Kryeministrit Zoran Zaev që premtimet po i realizon për një shoqëri te barabartë. U tha, u bë . ! Milikije Halimi – Kryetare e Komunës së Haraçinës.

  0 0

  Flaka e Janarit është një manifestim tradicional i cili mbahet për çdo vit ku do të përkujtohen dëshmorët e rënë për atdhe dhe veprimtaritë e shquar të kombit tonë. Muaji janar njihet edhe si muaji ku shumë atdhetarë tanë ranë dëshnorë në janaret e dekadave si Jusuf Gërvallla,Kadri Zeka dhe Bardhosh Gërvallla,ndërsa në fshatin Haraçinë […]

(Page 1) | 2 | newer